Nota de prensa

Herick Campos defineix el turisme micològic com un 'element tractor i dinamitzador' per a l'economia d'Alcoi i la seua comarca

24/11/2021
Herick Campos defineix el turisme micològic com un "element tractor i dinamitzador" per a l"economia d"Alcoi i la seua comarca

- Defensa les sinergies que genera aquest producte, tan vinculat a la gastronomia, que ajuda a generar ocupació i a desestacionalitzar el turisme fora de temporada
- El director general de Turisme va inaugurar a Alcoi la jornada "Turisme micològic i desenvolupament sostenible del medi rural", impulsada per la Cambra de Comerç, amb la col·laboració de Turisme CVEl director general de Turisme, Herick Campos, ha participat en la inauguració a Alcoi de la jornada "Turisme micològic i desenvolupament sostenible del medi rural", organitzada per la Cambra de Comerç, amb la col·laboració de Turisme Comunitat Valenciana.

Aquesta jornada va reunir professionals experts, representants d'agrupacions turístiques, així com cuiners i xefs, que han aconseguit sabors únics amb els fongs de la zona. Durant l'obertura, Herick Campos va estar acompanyat pel president de la Cambra de Comerç d'Alcoi, Pablo de Gracia, i l'alcalde del municipi, Antonio Francés.

El director de Turisme ha definit el turisme micològic com un "element tractor i dinamitzador" per a l'economia, no només d'Alcoi i la seua comarca, sinó de tota la Comunitat Valenciana. Campos va manifestar que "tenim el recurs turístic, tenim una cultura de tractament d'aquest producte turístic en la cuina i, per això, hem de generar una experiència que vaja des de la recollida del producte fins al gaudi d'aquest en la cuina".

El responsable de Turisme ha defensat que "el turisme micològic genera ocupació i dinamitza l'economia de l'entorn", i que "es tracta d'un producte que genera sinergies, que està molt vinculat a la gastronomia, que ajuda a crear ocupació i a desestacionalitzar el turisme fora de temporada".

De la mateixa manera, el director general ha recordat que "aquesta jornada, que s'emmarca dins del conveni que tenim amb la Cambra de Comerç, subscrit per a generar emprenedoria i sinergies entre empresaris i productors, té l'objectiu de consolidar Alcoi i la seua comarca com un referent turístic en gastronomia sumada a l'experiència del producte".

Arxius relacionats