Nota de prensa

Turisme recupera la celebració anual de les Jornades de la Xarxa Tourist Info per a impulsar i millorar els serveis turístics

20/11/2021

- Els municipis d'Elda i Petrer acolliran els pròxims dies 23 i 24 de novembre la 20a edició d'aquestes jornades dirigides a personal tècnic i informador del sector turístic
- Aquestes jornades albergaran la 33a reunió del Comité de Qualitat de la Xarxa Tourist Info i l'entrega del V Premi a la Innovació 2021Turisme Comunitat Valenciana recupera la celebració anual de les Jornades de la Xarxa Tourist Info per a impulsar i millorar els serveis que reben les persones que visiten les oficines d'informació turística.

Després del parèntesi obligat de 2020, ocasionat per la pandèmia de la COVID-19 i les mesures de restricció, Turisme torna a celebrar aquesta trobada anual, transformada en un instrument de cohesió de l'equip de professionals que conformen la Xarxa Tourist Info de la Comunitat Valenciana.

D'aquesta manera, els municipis alacantins d'Elda i Petrer acolliran, els pròxims dies 23 i 24 de novembre, la vintena edició d'aquestes jornades dirigides a personal tècnic i informador del sector turístic de les més de 200 oficines distribuïdes per tota la Comunitat Valenciana.

Les jornades tenen com a objectiu donar a conéixer de primera mà els serveis i l'oferta turística d'ambdós municipis.

XX Jornades Tourist Info

A més, el programa de la 20a edició de les Jornades Tourist Info inclou una taula redona per a conéixer les inquietuds, les expectatives i els projectes comuns del sector. D'altra banda, es donarà a conéixer l'experiència en xarxes d'informació turística de la Generalitat de Catalunya, per a contrastar amb els serveis oferits per la Xarxa Tourist Info de la Comunitat Valenciana i avançar així en la generació de nous serveis i espais per als i les turistes que visiten la Comunitat Valenciana.

Així mateix, en el transcurs de les jornades se celebrarà la 33a reunió del Comité de Qualitat i Innovació de la Xarxa Tourist Info, en què es tractaran, entre altres temes, els punts violeta turístics, l'atenció presencial digitalitzada o les noves certificacions ICTE sobre la implantació dels ODS en les empreses turístiques.

També, en el marc d'aquestes jornades està previst que el secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, faça entrega dimecres que ve, 24 de novembre, del Premi a la Innovació en la Xarxa Tourist Info 2021, a què s'han presentat projectes de set oficines de la Comunitat Valenciana.

Més informació:

consultar ací