Nota de prensa

El Museu de les Ciències acull la conferència 'Altres sistemes solars: Planetes, llunes, mars...'

12/10/2021
El Museu de les Ciències acull la conferència "Altres sistemes solars: Planetes, llunes, mars..."

- L'activitat, de lliure accés prèvia inscripció, es desenvolupa el dijous 14 d'octubre a partir de les 19.30 hores


El Museu de les Ciències reprén de nou el cicle de divulgació dedicat a l'astronomia amb la conferència 'Altres sistemes solars: Planetes, llunes, mars...' impartida per Alberto Fernández Soto, de l'Institut de Física de Cantàbria (IFCA) i la unitat associada Observatori Astronòmic de la Universitat de València-IFCA.

L'activitat és de lliure accés, prèvia inscripció en consulteu ací, i tindrà lloc el dijous 14 d'octubre a partir de les 19.30 hores a l'auditori Santiago Grisolía del Museu de les Ciències.

Durant els últims 25 anys els planetes fora del nostre sistema solar han passat de ser una teoria a objectes catalogats per milers. Fins ara només podem detectar-los i mesurar paràmetres bàsics com la massa o la grandària que tenen.

Però s'acosta el moment en què podrem estudiar-los amb un cert detall i recollir-ne informació com ara la presència d'atmosfera i la seua composició, l'existència de llunes o la possibilitat que hi haja oceans en les superfícies. Molts d'aquests indicis poden ser clau per a determinar, en un futur, la potencial presència de vida en aquests mons nous.

Arxius relacionats