Nota de prensa

El Consell col·labora amb l'Ajuntament de la Vila Joiosa per a fomentar accions de promoció del producte turístic del municipi

24/09/2021

- Turisme Comunitat Valenciana destinarà 40.000 euros a través d'un conveni de màrqueting col·laboratiu


El Consell ha autoritzat la subscripció del conveni de col·laboració entre Turisme Comunitat Valenciana i l'Ajuntament de la Vila Joiosa per a fomentar accions de promoció del producte turístic del municipi durant l'any 2021.

D'aquesta manera, Turisme Comunitat Valenciana destina un total de 40.000 euros a l'Ajuntament per a la realització d'actuacions de màrqueting col·laboratiu per a la promoció de l'oferta turística de la destinació.

Mitjançant aquest conveni, l'Ajuntament de la Vila Joiosa es compromet a desenvolupar diverses actuacions, com l'assistència tècnica necessària per a la implantació de l'activitat de PescaTurisme, perquè es puga implantar aquest nou producte al municipi i oferir així una alternativa més a l'oferta turística atraient altres perfils de visitants.

Així mateix, el consistori també es compromet a actualitzar la pàgina web de l'Ajuntament dedicada al turisme. D'aquesta manera, s'ampliarà, entre altres coses, el contingut virtual i, com a novetat, s'inclourà la possibilitat d'accedir a la pàgina web en diversos idiomes, com ara l'anglés, el francés i el noruec.

Aquest acord permet fer un salt en la consolidació i l'impuls del turisme a la Vila Joiosa a través de les seues xarxes socials, amb la confecció, l'edició de vídeos i la nova galeria fotogràfica, que permetrà millorar la posició de la destinació i atraure un públic nou, diferent i diversificat.