Nota de prensa

El Consell col·labora amb l'Ajuntament de Torrevieja per a potenciar la promoció del Certamen Internacional d'Havaneres i Polifonia

10/09/2021

- Turisme Comunitat Valenciana destina 40.000 euros a través d'un conveni de màrqueting col·laboratiu


El Consell ha autoritzat la subscripció del conveni de col·laboració entre Turisme Comunitat Valenciana i l'Ajuntament de Torrevieja per a potenciar la promoció de les festes d'interés turístic rellevant Havaneres durant l'any 2021.

D'aquesta manera, Turisme Comunitat Valenciana destina en 2021 un total de 40.000 euros per a la realització d'actuacions de màrqueting col·laboratiu dirigides a la promoció de festes d'interés turístic rellevant, com és el Certamen Internacional d'Havaneres i Polifonia de Torrevieja.

Per la seua banda, l'Ajuntament de Torrevieja ha sigut l'encarregat de desenvolupar diverses actuacions, com el disseny del fotoreclam i la cartelleria de la Gala de la Fira de Maig.

A més, Torrevieja també impulsa la campanya de promoció d'experiències turístiques 'Més prop del que imagines', el vídeo de la campanya 'Torrevieja destinació segura' i la campanya de difusió del Certamen Internacional d'Havaneres i Polifonia.

Cal assenyalar que Torrevieja és una de les destinacions turístiques més representatives de la Comunitat Valenciana, on se celebra cada any el Certamen Internacional d'Havaneres i Polifonia, declarat d'interés turístic internacional.