Nota de prensa

El Consell col·labora amb Xàtiva per a potenciar i comercialitzar la Ruta dels Borja

23/07/2021

- Turisme Comunitat Valenciana hi destinarà 80.000 euros a través d'un conveni de col·laboració amb l'Ajuntament de Xàtiva


El Consell ha autoritzat la subscripció del conveni de col·laboració entre Turisme Comunitat Valenciana i l'Ajuntament de Xàtiva per a potenciar i comercialitzar la Ruta dels Borja en 2021.

Mitjançant aquest conveni, la Generalitat, a través de Turisme Comunitat Valenciana, destinarà 80.000 euros perquè l'Ajuntament de Xàtiva impulse la comercialització de productes turístics culturals basats en la família Borja i en la promoció de la ruta temàtica.

En concret, mitjançant aquest conveni, l'Ajuntament de Xàtiva treballarà en la posada en marxa del producte Territori Borja, així com la implementació de la marca, un pla de comunicació i el posicionament del producte turístic.

Xàtiva també donarà un impuls a valorar el vessant turístic d'esdeveniments culturals i gastronòmics de més rellevància en la destinació, a fi de generar noves demandes cap a Xàtiva Territori Borja.

En aquesta línia es faran rutes guiades vinculades amb la temàtica Borja; esdeveniments singulars amb repercussió promocional turística d'àmbit nacional o internacional; el cicle de conferències 'Xàtiva i Borja', a més d'impulsar visites teatralitzades, entre altres accions.