Nota de prensa

El Consell de la Infància del Museu de les Ciències assisteix a les activitats especials pel Dia dels Museus

18/05/2021
El Consell de la Infància del Museu de les Ciències assisteix a les activitats especials pel Dia dels Museus

- Aquest dimarts se celebren sessions de ciència gratuïtes en l'entrada al Museu de les Ciències
- El Consell ha mantingut una trobada amb els científics i divulgadors J.M. Mulet, Albert Aparici i Carlos Romá (Doctor Litos)El Consell de la Infància ha visitat aquest dimarts el Museu de les Ciències amb motiu de la celebració del Dia dels Museus.

A més, els seus membres han assistit a una sessió especial al Teatre de la Ciència que ha comptat amb la presència també dels científics i divulgadors J.M. Mulet, catedràtic de Biotecnologia a la Universitat Politècnica de València; Albert Aparici, responsable de divulgació i difusió de l'IFIC i doctor en Física per la Universitat de València, i el biomèdic Carlos Romá (Doctor Litos).

El Museu de les Ciències se suma també aquest dimarts a la celebració del Dia Internacional dels Museus amb sessions gratuïtes de 'La Ciència a Escena'. El públic que s'acoste a la parpella de l'entrada oest del museu podrà gaudir de manera gratuïta de les millors experiències dels tallers de ciència 'Química en acció' i la 'Ciència invisible', que aquesta vesprada continuen amb les sessions a les 16.00 hores i 17.00 hores.

Arxius relacionats