Organismes

Portals

Actualitat

Actualitat

El director general de Transparència destaca que l’Estratègia de govern obert de la Generalitat 2023-2027 suposa un “avanç qualitatiu en les polítiques públiques de transparència i participació”

  • Entre les noves línies d’acció figura la creació del Registre d’algorismes de la Generalitat, el programa ‘Tu fas democràcia’, un projecte d’auditoria ciutadana i el foment de la transparència en l’àmbit local i el sector públic
El director general de Transparència destaca que l’Estratègia de govern obert de la Generalitat 2023-2027 suposa un “avanç qualitatiu en les ...

La Ciutat de les Arts i les Ciències renova el seu acord amb Marató València per quatre anys més

  • El complex continuarà com a escenari de l’eixida i meta de la prova
La Ciutat de les Arts i les Ciències renova el seu acord amb Marató València per quatre anys més

La Generalitat convoca ajudes per valor de 3,7 milions d’euros per a actuacions d’accessibilitat en municipis

  • Poden optar a estes ajudes municipis i entitats locals menors la població dels quals no arriben als 50.000 habitants
  • L’import màxim de la subvenció per cada actuació ascendix a 150.000 euros

Novetats

Relacions amb la UE i l'Estat

Ves enrere La Comunitat Valenciana presenta en el Parlament Europeu les bones pràctiques de la Generalitat en matèria de gestió de l’aigua i les costes

La Comunitat Valenciana presenta en el Parlament Europeu les bones pràctiques de la Generalitat en matèria de gestió de l’aigua i les costes

La directora general de Representació davant la Unió Europea i les Comunitats Autònomes, Raquel Aguado, ha participat en la reunió de l’intergrup SEArica i la conferència ‘Turning the tide: How to drive climate resilience in coastal and maritime infrastructure?’ en el Parlament Europeu durant la seua agenda de treball a Brussel·les.

Durant la seua intervenció, Aguado ha compartit les experiències de la Comunitat Valenciana, que la situen com a referent en la gestió de l’aigua i les costes enfront del canvi climàtic. Estes bones pràctiques, desenvolupades per la Conselleria de Medi Ambient, Aigua, Infraestructures i Territori, s’han presentat en el Parlament Europeu gràcies a l’acció de la delegació a Brussel·les, per a enfortir el posicionament regional en este àmbit.

Aguado ha subratllat la rellevància de la cooperació per a abordar desafiaments comuns i construir un futur europeu més sostenible, i ha destacat que “la resiliència climàtica a les regions costaneres i marítimes és crucial. La Unió Europea ha de liderar esforços per a donar suport a mesures efectives que asseguren la protecció de les nostres comunitats enfront dels impactes del canvi climàtic”.

“La Comunitat Valenciana és un referent a la UE pel que fa a la gestió de l’aigua i de les seues costes. El nostre objectiu és treballar junts amb els nostres socis europeus per a impulsar polítiques comunitàries que enfortisquen la cohesió i el desenvolupament sostenible a les nostres regions”, ha assenyalat Aguado.

La taula redona també ha comptat amb la presència de representants de la Direcció General de Medi Ambient de la Comissió Europea, l’Agència Europea de Medi Ambient, Climate-Kic —el partenariat publicoprivat més important d’Europa centrat en la innovació climàtica—, i altres actors clau del sector.

En el marc de la seua visita, la directora general ha mantingut diverses trobades amb l’equip de la Delegació de la Generalitat a Brussel·les per a alinear estratègies i prioritats de cara a les pròximes activitats del Comité de les Regions.

T'interessa

Multimedia

Enllaços