Logo Generalitat


El secretari autonòmic de Turisme ha inaugurat les jornades formatives sobre el turisme inclusiu

  • Es tracta d'un cicle de seminaris web que durant aquest dimarts i dimecres donaran a conéixer les claus per a fer accessibles els serveis turístics a tots

(23/11/2021) - Es tracta d'un cicle de seminaris web que durant aquest dimarts i dimecres donaran a conéixer les claus per a fer accessibles els serveis turístics a tots


El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha inaugurat aquest dimarts de manera telemàtica, juntament amb el president de la Confederació Espanyola de Persones amb Discapacitat Física i Orgànica (Cocemfe), Juan Mondéjar, les jornades formatives sobre el turisme inclusiu, impulsades per Turisme Comunitat Valenciana en col·laboració amb Cocemfe i Asindown.

Es tracta d'un cicle de seminaris web que, durant els dies 23 i 24 de novembre, donaran a conéixer les claus per a fer accessibles els serveis turístics a totes les persones, a més de mostrar tota l'oferta de turisme inclusiu de la Comunitat Valenciana.

En concret, aquest dimarts, la jornada ha comptat amb la participació de Cocemfe i demà serà el torn d'Asindown, la sessió de la qual serà inaugurada també pel secretari autonòmic de Turisme, juntament amb el gerent d'Asindown, Manuel Campo.

Francesc Colomer ha destacat que "l'accessibilitat ens repta constantment i ens condueix a establir aliances tan positives com la que tenim amb Cocemfe". Així mateix, ha recordat que "la Llei de turisme també consagra el turisme inclusiu" i que "el dret a l'oci i a les vacances ha de ser universal i ha de facilitar l'accés a tots els viatgers".

El president de Turisme ha manifestat que "les onze rutes inclusives actuals només han de ser les primeres, un exemple de cap a on hem d'anar" i que "cada ruta està guiada per la inclusió i l'hospitalitat".


Pàgina web: https://www.gva.es

Inici | Mapa Web | Accessibilitat