Logo Generalitat


La Ciutat de les Arts i les Ciències sorteja 100 entrades del Museu de les Ciències entre joves d'un màxim de 29 anys

  • Els i les participants en el sorteig hauran de pujar una publicació o una història a Instagram sobre la Ciutat de les Arts i les Ciències etiquetant @ciudadartesciencias i amb l'etiqueta #planazoCAC

(20/07/2021) - Els i les participants en el sorteig hauran de pujar una publicació o una història a Instagram sobre la Ciutat de les Arts i les Ciències etiquetant @ciudadartesciencias i amb l'etiqueta #planazoCAC


La Ciutat de les Arts i les Ciències ha posat en marxa un sorteig de 100 entrades del Museu de les Ciències en el qual poden participar joves d'un màxim de 29 anys. Es tracta d'una iniciativa que s'emmarca en la campanya publicitària 'La Ciutat de les Arts i les Ciències sempre és un superpla. Descobreix una nova manera de divertir-te' dirigida als més joves.
Els i les participants en el sorteig hauran de pujar una publicació o una història a Instagram en la qual aparega la Ciutat de les Arts i les Ciències etiquetant @ciudadartesciencias amb l'etiqueta #planazoCAC. Les entrades se sortejaran al setembre i tindran una validesa fins al 31 de desembre de 2021.

Entre l'oferta del Museu de les Ciències, destaca l'exposició 'Play. Ciència i música', 'Mart. La conquesta d'un somni' i l'espectacle 'Alt voltatge' del Teatre de la Ciència.


Pàgina web: https://www.gva.es

Inici | Mapa Web | Accessibilitat