Logo Generalitat


Turisme Comunitat Valenciana participa en l'edició virtual de la XVI Fira Internacional de Turisme Ornitològic, FIO 2021

  • En el marc de FIO s'ha organitzat un 'workshop' en el qual participen operadors turístics nacionals i internacionals
  • Colomer subratlla que, 'en aquests moments de pandèmia, s'ha fet valdre el turisme de naturalesa i pensem que això pot ser una oportunitat per a impulsar la nostra oferta ornitològica'

(26/02/2021) - En el marc de FIO s'ha organitzat un 'workshop' en el qual participen operadors turístics nacionals i internacionals
- Colomer subratlla que, "en aquests moments de pandèmia, s'ha fet valdre el turisme de naturalesa i pensem que això pot ser una oportunitat per a impulsar la nostra oferta ornitològica"Turisme Comunitat Valenciana participa en la nova edició de la XVI Fira Internacional de Turisme Ornitològic (FIO), que enguany s'ha organitzat en format virtual del 26 al 28 de febrer.

En 2021, a causa de les restriccions sanitàries que imposa la pandèmia, que fan inviables les concentracions de públic, la fira celebra la 16a edició en format digital.

Així, Turisme participa en la principal fira de turisme ornitològic d'Espanya i la segona més important d'Europa, després de la britànica Birdfair, amb un estand virtual en el qual mostra l'àmplia oferta de turisme ornitològic de la Comunitat Valenciana.

A més, en el marc de la Fira Internacional de Turisme Ornitològic que organitza la Junta d'Extremadura, s'ha organitzat un 'workshop' en el qual participen operadors turístics nacionals i internacionals i al qual tenen accés expositors i venedors.

En aquestes reunions amb operadors turístics, que se celebren des del dijous 24 de febrer, participen les empreses de turisme ornitològic representades per l'Associació de Guies de 'Birding' de la Comunitat Valenciana, així com personal tècnic de Turisme Comunitat Valenciana.

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha assenyalat que "és important continuar participant en les fires promocionals, adaptades enguany al format en línia, per a mostrar que, a pesar de la situació actual, des de la Comunitat Valenciana continuem treballant en l'impuls de productes turístics com l'ornitològic".

Així, ha subratllat que "es tracta d'un producte especialitzat que practica un públic molt exigent, amb la qualitat de la interpretació del patrimoni natural, que constitueix la base de la seua experiència turística", i que "aquesta classe d'actuacions forma part de la nostra estratègia per a desestacionalitzar i ampliar l'oferta de la Comunitat Valenciana i fomentar la sostenibilitat".

En aquesta línia, Colomer ha destacat que "ens interessa treballar un segment de la demanda que no només és essencialment respectuós amb els valors naturals, sinó que desestacionalitza la temporada i presenta un significatiu poder adquisitiu".

A més, ha insistit en el fet que "en aquests moments de pandèmia, s'ha fet valdre el turisme de naturalesa i pensem que això pot ser una oportunitat per a impulsar la nostra apreciada oferta de 'birding'".

La fira FIO 2021 inclou activitats per a professionals del sector turístic i el públic general, així com rutes virtuals d'observació, tallers i propostes divulgatives i d'oci per a menors i famílies.

Més informació: consulteu ací


Pàgina web: https://www.gva.es

Inici | Mapa Web | Accessibilitat