T'interessa

Portals

Enllaços

Tauler d'anuncis

Ves enrere BECA POSTGRAU DE LA GENERALITAT, PER A JOVES VALENCIANS, AL COL·LEGI D’EUROPA

BECA POSTGRAU DE LA GENERALITAT, PER A JOVES VALENCIANS, AL COL·LEGI D’EUROPA

 

En el marc de les beques concedides anualment per la Direcció General de Relacions amb la Unió Europea i l'Estat per a cursar estudis de postgrau al Col·legi d'Europa, Álvaro Rangel Hernández, qui va obtindre una d'estes beques l'any 2019, ha superat amb èxit el Màster 2019-2020 en el Programa d'Estudis  Postuniversitaris de Polítiques i Governança Europees, al Col·legi d'Europa,  Campus de Bruges (Bèlgica).

Álvaro Rangel ha efectuat en el dia de hui, la defensa de la memòria elaborada després de la finalització dels seus estudis del màster, per videoconferència amb el secretari autonòmic per a la Unió Europea i Relacions Externes, Joan Calabuig Rull, la directora general de Relacions amb la Unió Europea i l'Estat, Daría Terradez Salóm, i tècnics de la Direcció General.

Actualment, i com a conseqüència del seu pas pel Col·legi d'Europa, Álvaro Rangel ha començat la seua trajectòria professional en un dels Serveis de la Comissió Europea a Brussel·les, des d'on espera progresar en la seua formació i contribuir en un futur, així mateix, com a "ambaixador" de la Comunitat Valenciana,  a aplicar els seus coneixements per a la millora de la nostra Comunitat.

Es recorda a les persones interesades en participar en el procés de concessió d'estes beques que el termini de matrícula online en el Col·legi d'Europa per al curs acadèmic 2021-2022, es trova actualment obert, fins al 13 de gener de 2021.

Sense el requisit de ser preseleccionades pel Col·legi d'Europa, no podran ser admeses en la propera convocatòria de concessió de beques.