Visualització de contingut web

Presentació

Consell Assesor del Pla Vega Renhace. DOGV 9022 de 17.02.2021

 

Presentació del Pla 17 de setembre de 2020.

 

L'objectiu del Pla de Regeneració del Baix Segura és convertir la catàstrofe en una ocasió per a impulsar un entorn resilient que afavorisca la regeneració econòmica i social del Baix Segura, al mateix temps que promoga un desenvolupament territorial, absolutament respectuós amb el medi ambient, que prepare per a futurs episodis de temporals, i que possibilite una major vertebració del territori del Baix Segura amb la resta de la Comunitat Valenciana.
La nostra visió:

1. CONSENS: Cerca de consens i coordinació entre les diferents administracions i agents implicats per a donar solucions de futur. El Pla Vega Renhace ha de nàixer de l'acord i de la suma de forces de tots els implicats.

2. EVIDÈNCIA: Segons la taula d'experts els episodis meteorològics extrems augmentaran la seua freqüència en les pròximes dècades a conseqüència del canvi climàtic.

3.RESILIÈNCIA: Preparació de la comarca per a fer front a impactes relacionats amb el canvi climàtic i els extrems atmosfèrics associats esperables, protegir als seus habitants, els seus béns i el manteniment de la funcionalitat davant les crisis.

4. COORDINACIÓ d'actuacions de diferents administracions.