Organismes

Portals

Twitter

Seguir a @palauGVA

Multimedia

Enllaços

Novetats

« Ves enrere

LA UNIÓ EUROPEA UNIDA DAVANT EL CORONAVIRUS. SEGUEIX LES INFORMACIONS OFICIALS

Relacions amb la UE i l'Estat

LA UNIÓ EUROPEA UNIDA DAVANT EL CORONAVIRUS. SEGUEIX LES INFORMACIONS OFICIALS

 Totes les institucions unides i adoptant mesures per a pal·liar els efectes de la pandèmia. Segueix les webs i comptes oficials de les institucions per a obtindre informació veraç

Des de l'inici d'aquesta crisi sanitària, les informacions amb les quals ens trobem respecte a dades, estadístiques i mesures per a pal·liar els danys als quals ens enfrontem pel coronavirus poden ser un poc confuses, quan no fins i tot contradictòries. És per això que volem oferir la informació dels comptes oficials, des de les quals fem seguiment i difusió de les diferents novetats.

La Comissió Europea, en el seu paper d'iniciadora, ha creat una pàgina web específica per a proporcionar tota la informació disponible (mesures, dades, estadístiques) així com les mesures que proposen en cada àmbit. Aquesta pàgina conté els vídeos de la presidenta Von der Leyen explicant cadascuna d'elles.

El paper del Consell de la UE consisteix en coordinar la resposta dels Estats membres per a fer front a la crisi, adoptant mesures per a portar una línia comuna d'actuació. Treballa en estreta relació amb la Comissió per a la implementació d'accions apropiades. Té un apartat del seu web dedicat a les seues accions en aquest àmbit.

El Parlament Europeu, en declaracions del seu president, Sassoli, es compromet a aprovar de la manera més urgent possible les mesures anunciades per la Comissió. En la seua sessió plenària de dijous 26 de març s'adoptaran moltes d'elles. Pots seguir la sessió en directe des d'aquest enllaç.

Els comptes oficials de les institucions en xarxes socials també ofereixen les dades actualitzades i la informació de primera mà. També pots seguir als comptes de xarxes socials d'Europe Direct Comunitat Valenciana, on t'oferim informació europea, tant respecte de les novetats sobre el COVID-19 com de molts altres temes d'interés europeus..