Nota de prensa

Turisme organitza un 'workshop' en línia entre empreses adherides a CreaTurisme amb agències de viatges inscrites en el programa 'Bo Viatge CV'

05/04/2021

- Es tracta d'una trobada de treball que compta amb la col·laboració de l'Associació Empresarial Valenciana d'Agències de Viatge (AEVAV)
- Colomer recorda que els usuaris del Bo Viatge CV "poden contractar, a més d'allotjament, diferents experiències turístiques"Turisme Comunitat Valenciana ha organitzat un 'workshop' en línia entre empreses adherides al programa CreaTurisme amb agències de viatge de la Comunitat Valenciana inscrites en el programa 'Bon Viatge CV'.

Es tracta d'una trobada de treball que compta amb la col·laboració de l'Associació Empresarial Valenciana d'Agències de Viatge (AEVAV), i en la qual participaran empreses de serveis turístics i allotjaments adherits a l'estratègia de producte turístic de la Comunitat Valenciana, CreaTurisme.

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha explicat que amb aquesta acció "pretenem crear un espai de negoci i trobada entre prestataris de serveis i les agències de viatges, els quals tenen la capacitat de crear paquets turístics per a comercialitzar, tot això en el marc del programa 'Bo Viatge'".

En aquest sentit, ha recordat que els usuaris del Bo Viatge CV "poden contractar, a més d'allotjament, diferents experiències turístiques culturals, de naturalesa, de turisme actiu o gastronòmiques per a fer més completa l'experiència".

Colomer ha volgut destacar que aquest taller en línia "és una oportunitat que ofereix Turisme al sector turístic valencià de poder establir línies de treball de manera eficient en un moment en què els desplaçaments es veuen limitats". Alhora que ha afegit que "s'ha demostrat que les eines digitals de comunicació poden ser perfectament vàlides per al treball promocional i comercial turístic".

Format del 'workshop'

El 'wokshop' tindrà lloc el pròxim 7 d'abril en format en línia de 9.00 a 18.00 hores. Les reunions tindran una duració de 20 minuts i hi haurà 10 minuts de descans entre una reunió i la següent.

La inscripció per part de les empreses adherides a CreaTurisme va finalitzar el dia 29 de març, i aquesta és la data des de la qual es poden començar a sol·licitar cites, en ambdós sentits, tant per part de les empreses prestatàries de serveis com per part de les agències de viatges inscrites. La plataforma habilitada per a això és: https://bonoviaje.creaturisme.com/es
Impuls al turisme experiencial

La participació en aquest primer 'workshop' en línia organitzat per Turisme Comunitat Valenciana podrà posar a disposició dels clients del Bo Viatge CV la possibilitat de gaudir d'un turisme de caràcter experiencial que caracteritza els programes de producte de CreaTurisme.

Aquesta iniciativa és una continuació del treball ja realitzat amb anterioritat i que va suposar l'elaboració d'un dossier de propostes experiencials preparades per les empreses de CreaTurisme i dirigit a les agències de viatges inscrites en el Bo Viatge CV.

En aquest dossier, un total de 78 empreses van exposar les seues propostes i ara tindran l'oportunitat de tancar tractes amb els agents de viatges interessats en la creació de paquets turístics amb ells.

Aquesta trobada pretén posar a disposició del públic inscrit en el Bo Viatge un ampli ventall d'ofertes turístiques de qualsevol tipus per a gaudir a la Comunitat Valenciana.

Activitats nàutiques, enoturisme, turisme actiu, visites culturals guiades, descobriment i interpretació de la naturalesa, el turisme rural, el cicloturisme o les diferents rutes culturals que formen part de CreaTurisme són només algunes de les suggeridores ofertes que poden formar part dels productes preparats per al Bo Viatge CV.

L'eina que proporciona la possibilitat de realitzar aquest primer 'workshop' en línia serà utilitzada per Turisme Comunitat Valenciana en diferents trobades de semblants característiques previstes per als pròxims mesos, tant dirigides a operadors nacionals com a estrangers.