Nota de prensa

El centre d'informació europea de la Generalitat Europa Direct organitza una classe magistral sobre plataformes digitals

23/02/2021

- La classe aborda les novetats normatives de la Comissió Europea per a assolir una digitalització gratuïta i oberta al públic en l'àmbit comunitari


El centre d'informació europea de la Generalitat, Europa Direct Comunitat Valenciana, organitza la classe magistral 'Europa i les plataformes digitals', que es desenvolupa en línia dimecres que ve, 24 de febrer, de 16.00 a 17.30 hores.

La classe aborda les novetats normatives de la Comissió Europea per a assolir una digitalització gratuïta i oberta al públic en l'àmbit comunitari, en la línia de les prioritats de la Comissió Europea d'adaptar l'espai comú a una nova era digital.

En aquest sentit, la Comissió va realitzar el desembre passat una ambiciosa proposta normativa sobre la regulació digital i, en concret, sobre les plataformes en línia.

L'encarregada d'impartir la classe és l'experta Irene Roche, cap de la Unitat Adjunta de Serveis Digitals i Plataformes de la Direcció General de Xarxes de Comunicació, Contingut i Tecnologia, també coneguda com a DG Connect, de la Comissió Europea.

Les persones interessades poden fer la seua inscripció a través de la web d'Europe Direct Comunitat Valenciana (consulteu ací).