Nota de prensa

Invat·tur acull les primeres pràctiques presencials del màster d'arrossos de la Universitat d'Alacant

22/02/2021

- El director general de Turisme destaca que aquestes pràctiques donaran a conéixer a l'alumnat zones de producció i les seues peculiaritats i diversitat d'elaboracions i tècniques
- El màster compta amb la participació de tretze alumnes que s'especialitzaran en alta cuina mediterràniaL'aplicació de les noves tècniques d'alta cuina en l'elaboració d'arrossos i l'adquisició de coneixements fonamentals sobre la gastronomia tradicional arrossera és l'objectiu del màster de cuina de la Universitat d'Alacant. Aquest dimarts, el Laboratori de Cuina de l'Institut Valencià de Tecnologies Turístiques (Invat·tur) acull la primera classe pràctica presencial de l'any, amb el títol de 'Cuina tecnoemocional. Alimentació i felicitat'.

El director general de Turisme, Herick Campos, ha destacat la importància de les pràctiques del màster d'Alta Cuina Mediterrània, que "permetrà als participants, a més de treballar amb els principals productes i matèries primeres, conéixer les zones de producció, les seues peculiaritats, aprendre diverses elaboracions i tècniques de cuina".

El màster compta amb la participació de tretze alumnes, que s'especialitzaran en alta cuina mediterrània i en l'elaboració d'arrossos, i adquiriran coneixements fonamentals sobre la gastronomia tradicional arrossera de la mà de grans xefs i especialistes gastronòmics de la Comunitat Valenciana, diversos d'aquests amb estrella Michelin.

Les pràctiques presencials en Invat·tur continuaran tots els dilluns i dimarts fins al 16 de març amb classes magistrals de sommelieria aplicada als arrossos, innovació en els arrossos, productes i tècniques no vinculats a l'arròs i característiques de l'alta cuina mediterrània.