Nota de prensa

Mollà aposta pel desenvolupament de mesures eficients per a preservar la flora i fauna mediterrànies

01/08/2019
Mollà aposta pel desenvolupament de mesures eficients per a preservar la flora i fauna mediterrànies

- La consellera obri la mostra 'Sense blau no hi ha verd', que alerta de l'impacte del fem en la biodiversitat marina
- El conjunt expositiu està format per més de 10 panells informatius, peces de cranis de cetacis i nius de tortugues marinesLa consellera d'Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica, Mireia Mollà, ha subratllat la necessitat "d'impulsar mesures més eficients per a preservar la flora i fauna mediterrànies".

Així s'ha manifestat Mollà en l'obertura de l'exposició 'Sense blau no hi ha verd', que acull la sala d'exposicions temporals del Museu de Ciències Naturals de València, amb la qual es pretén conscienciar la societat sobre l'impacte del fem en la fauna i la flora del mar Mediterrani i, especialment, en animals com els cetacis i les tortugues marines.

En l'acte, al qual ha assistit també l'alcalde de València, Joan Ribó, i el vicerector de la Universitat de València, Carlos Hermenegildo, s'ha exposat un conjunt format per un total de més de 10 panells informatius i per altres components, com ara cranis de cetacis o nius de tortugues marines.

L'exposició s'emmarca dins de les accions de divulgació de Medsealitter, un projecte pilot implementat en quatre països (Itàlia, França, Espanya i Grècia), liderat per la Universitat de València i la Universitat de Barcelona. En l'organització ha participat la Generalitat Valenciana, junt amb l'Ajuntament de València, i la Universitat de València i la Universitat Politècnica de València.

Arxius relacionats