Logo Generalitat


Calabuig es reuneix amb l'ambaixador d'El Salvador per a analitzar les iniciatives de cooperació al desenvolupament de la Generalitat en aquest país

  • La Generalitat ha destinat més de 10,5 milions d'euros en ajudes de cooperació al desenvolupament a El Salvador entre 2016 i 2020

(06/04/2021) - La Generalitat ha destinat més de 10,5 milions d'euros en ajudes de cooperació al desenvolupament a El Salvador entre 2016 i 2020


El secretari autonòmic per a la Unió Europea i Relacions Externes, Joan Calabuig, ha mantingut una reunió de treball amb l'ambaixador d'El Salvador a Espanya, Mauricio Antonio Peñate Guzmán, per a analitzar les iniciatives de cooperació internacional al desenvolupament que la Generalitat està impulsant en aquest país.

En la reunió han participat, entre altres personalitats, el ministre conseller d'El Salvador, Edgar Alejandro Huezo; la secretària autonòmica de Transparència, Antonia Serna, i la directora general de Cooperació, Xelo Angulo.

La trobada forma part de la missió oficial que l'Ambaixada d'El Salvador a Espanya està realitzant aquests dies a la Comunitat Valenciana.

Un total de 10.576.772,8 euros en ajudes

En el període comprés entre l'any 2016 i l'any 2020, la Generalitat ha destinat un total de 10.576.772 euros en ajudes per a projectes de cooperació al desenvolupament a El Salvador.

Joan Calabuig ha expressat el compromís de la Generalitat amb El Salvador, ja que continuarà "sent un país d'actuació prioritària per a la cooperació valenciana en els pròxims anys".

Per la seua banda, la directora general de Cooperació Internacional al Desenvolupament, Xelo Angulo, ha destacat que l'any passat la Generalitat va consolidar l'ajuda oficial al desenvolupament destinada a El Salvador, per mitjà del finançament de nou projectes, dirigits fonamentalment a l'apoderament de les dones i a la provisió de serveis d'aigua i sanejament en les poblacions rurals.


Pàgina web: https://www.gva.es

Inici | Mapa Web | Accessibilitat